Terug naar outofasia Bericht schrijven

Leuk dat je een kijkje in mijn gastenboek neemt, maar ik zou het nog leuker vinden wanneer je een berichtje schrijft. Je kan me ook mailen op ikreis_net@hotmail.com, op dit adres kun je ook sponsoropdrachten plaatsen wanneer je me wilt helpen kleine lokale Aziatische projecten te steunen!

Jenny

Bericht 151 t/m 170 van 170
Naam Sip Loonstra
Datum 26-05-2013 17:02:51

Hallo Jennie,
Jij haalt meer dan 100% uit je leven heb ik de indruk. Geweldig al die reizen met prachtige verslagen en helemaal de foto's.
Je hebt vandaag gereageerd op mijn vraag over Sulawesi, bedankt. Helaas heb ik maar drie en een halve week om daar rond te reizen. Een gids is uiteraard het meest praktische, maar ik houd ook wel van mijn vrijheid en niet "vast te zitten" aan een gids.
Wellicht een paar dagen en vervolgens zelf weer met de bemo.

Blijf vooral genieten van het leven.

Vriendelijke groet,

Sip Loonstra

Naam George Bruynzeels
Datum 21-10-2010 12:29:44

Hallo Jenny,
Heb je site pas laat ontdekt, maar heb er ontzettend van genoten. In Februari 2011 gaan mijn vrouw en ik voor de 3e keer naar Bali, dit keer ter gelegenheid van onze 40-jarige bruiloft. We blijven 3 weken.
In 2001 (t.g.v. onze 30-jarige bruiloft) en 2004 zijn we er ook geweest, en voor ons blijft Bali de lievelingsbestemming.
De redenen hiervan zullen je zonder twijfel duidelijk zijn. We overwegen sterk er vanaf
2012 te overwinteren.

Ik wens je nog heel veel fascinerende reizen toe. En blijf je verslagen schrijven! Je schrijfstijl is heel boeiend.

Naam Sander Putmans
Datum 07-03-2010 15:07:37

Ik kwam net via ATG op je site en ben wat gaan lezen en kijken! Erg leuk om te zien wat je allemaal gedaan en gezien hebt!! Ook super dat je zoveel geld had om her en der te besteden aan goede projecten. Dat heb ik ook een beetje kunnen doen mijn laatste reis en ik vond dat erg leuk (het is leuk voor de gever maar natuurlijk ook erg mooi voor de ontvanger). Ook leuk dat je Laos een mooi en fijn land vond, daar ben ik het helemaal mee eens. Het is dan ook 1 van de redenen waarom ik samen met een vriend ben begonnen aan www.golaos.nl

Succes met het goede waar je mee bezig bent!

Groeten,

Sander (LaosFan op het ATG forum)

Naam Yolanda Traets
Datum 21-01-2010 22:58:23

Superleuke side. Jammer dat je niet in permuteran bent geweest west bali.
Dat is echt supermooi.
Wil je me misschien een paar leuke schone hotels aanbevelen in amed, candidasa.
Bedankt alvast.
Wij vertrekken voor de 4e keer 8 aug naar bali lombok.
Groetjes Yolanda

Naam Christiaan
Datum 09-06-2009 17:51:56

Hoi Jenny,

Ik had een vraagje over de treinreis Moskou-St Petersburg. Ik las je reactie op een andere site. Je schrijft dat het niet te duur is, maar weet je nog ong. wat je kwijt bent.

Ik wil samen met mijn vriendin een weekje Moskou en St Petersburg combineren. Is dit te doen en heb je nog tips voor goede, goedkope places to stay?

Hartelijk dank alvast

Reactie van Jenny

Hoi Christiaan,

Om eerlijk te zijn weet ik niet meer wat de trein kostte, ik denk dat prijsinformatie inmiddels sowieso verouderd zou zijn. Omdat ik via China door Rusland reisde, heb ik ivm mijn visum al mijn treintickets en hotels al vanuit Nederland vast moeten leggen.

Tiara tours zou je kunnen helpen, en wellicht JoHo ook.

Succes!

Jenny

Naam Dirk van Deventer
Datum 15-03-2009 15:39:27

Hi Jenny,

Ik ben onbekend voor je, maar we delen samen leuke ervaringen in Sangklaburi. Ik kom daar ongeveer 2 x per jaar, en ga ook altijd even bij het weeshuis langs met een grote zak lollies voor de kids. Ik blijf meestal in Birdlands, tegenover de Wat, gerund door een extreem grote expat, Jimmy Hoppe. Ik wil je in ieder geval bedanken voor het goede werk wat je daar gedaan hebt.

Groet
Dirk

Naam Do
Datum 21-02-2009 23:07:33

Hoi Jenny,

Met veel plezier heb ik de verhalen op je website gelezen. Zelf ga ik binnekort voor een half jaar reizen door azie. Ik wil ook graag een maand vrijwilligerswerk doen in Thailand of een omliggend land. Ik zag dat jij bij Baan Urak een poosje hebt gewerkt. Dit lijkt me echt super. Graag zou ik wat info willen, ik heb al op hun site gezocht maar kon niet echt veel vinden. Zoals wat moet ej aan fees betalen en moet je je van te voren aanmelden?
Graag hoor ik van je!

Alvast bedankt,

Do

Reactie van Jenny

Hoi Dominique,

Toen ik probeerde Baan Urak te contacteren, heb ik niet veel informatie van hen gekregen. Ik heb uiteindelijk maar gewoon de bus naar Sanglaburi genomen, daar heb ik naar de school gevraagd, en toen kon ik eigenlijk gelijk beginnen. In principe zochten ze mensen met onderwijservaring en voor langere tijd, maar omdat er een docent ziek was kon ik meteen aan de slag.

Er is een plek voor de vrijwilligers om te overnachten.

Wanneer je langer dan 3 maanden blijft, hoef je niet te betalen. Maar gezien het goede werk dat men verrichte, heb ik uiteraard wel een donatie gedaan. Zonder inkomsten kunnen zij hun project niet voortzetten!

Groet

Jenny

Naam Peter en Franca
Datum 18-11-2008 16:17:45

Net je reisverslagen gelezen. Geeft een goede indruk van jou reis. Loffelijk streven om mensen daar te helpen. Je site geeft goede informatie en het is plezierig om het te lezen.
Zullen zeker nog eens terug komen op je site.

Peter en Franca

Naam Anne
Datum 30-05-2008 17:08:35

Hallo Jenny,
Ik heb goed gebruik kunnen maken van de informatie op je site. Toch vraag ik me nog 1 ding af.. Ik ga van aanstaande 24 juli t/m 16 augustus naar Thailand, Cambodja en Laos, (een georganiseerde reis met Baobab) en veel mensen hebben mij afgeraden malaria-pillen te slikken. Ze zeggen dat je er erg ziek van kan worden en dat middelen met DEET en shirts met lange mouwen ook genoeg bescherming zijn voor 3.5 week. Wat raad jij mij aan? Malaria pillen schijnen namelijk ook heel slecht voor je te zijn.. Groetjes, Anne

Naam yteripang
Datum 17-02-2008 10:03:15

Leuke site,
schitterend dat je mensen of kinderen wilt helpen daar,
Maar Indonesie is groot, ik vind wel heel jammer maar ook vreemd dat Bali en de omliggende regio's daar alleen maar wordt geholpen,
Er zijn andere gebieden waar de mensen en kinderen het ook hard nodig hebben
In ieder geval heb ik ook wat mensen geholpen via een stichting
Via deze project kunnen ze zelf iets ondernemen met financiele steun, en dan verder zich ontwikkelen om zelf iets op te zetten

Naam Dennis
Datum 03-11-2007 09:31:18

Mooi he deze reis!!!!

Naam Petra
Datum 04-10-2007 22:18:46

Hoi Jenny,
Bedankt voor je berichtje in ons gastenboek.
Dat klinkt super zo'n weekje Egypte, ben benieuwd naar je foto's en verhalen.
En ja, wij zijn inderdaad aan het aftellen voor Marokko, hebben er al veel zin in!!
groetjes,
Jan en Petra

Naam Floor
Datum 02-10-2007 13:45:22

He Jenny,
via het forum van aroundtheglobe.nl kwam ik op je site terecht. Leuk om al je verhalen te lezen!
Ik zag ook dat je naar Chiang Rai in Thailand bent geweest. Over 3 weken ben ik daar! Ik ga daar 2 en halve maand vrijwilligerswerk doen in een kindertehuis. Ik heb dit geregeld via IHF (International Humanity Foundation).
Heb je nog tips, do's en dont's voor Ching Rai?
In januari zal ik mijn reis vervolgen en er zelf op uit gaan. Ik wil graag Maleisie en Indonesie ontdekken.
Groetjes Floor

Naam mirjam
Datum 29-09-2007 10:20:29

Hey Jenny

Je naam duikt nogal eens op wat sites op! Klinkt heerlijk, hoe je je leven indeelt!

Op deze site zag ik bij Laos staan, dat je aan de grens alleen een 15-dagen visum kunt krijgen. Later las ik ergens dat dat tegenwoordig ook voor 30 dagen kan!?

Weet jij hoe dat nu echt zit?
Alvast bedankt en enjoy!
Mirjam

Reactie van Jenny

Hoi Mirjam,

Toen ik maart 2006 naar Laos ging, was alleen een 15 dagen visum aan de grens te verkrijgen. Dit schijnt idd inmiddels veranderd te zijn.

Veel plezier, enneh, laat ff weten hoe het was!

Jenny

Naam Yvonne
Datum 12-07-2007 11:40:49

Hai Jenny,
Op zoek naar Indonesiƫ info kwam ik weer eens langsgesurft op je site. En wat zie ik... je bent ALWEER naar Indonesiƫ. Haha, je kan er maar gee genoeg van krijgen. Had nog niet ontdekt wat je er aan het doen bent? Wederom lesgeven, bekeneden bezoeken (die heb je er inmiddels vast) of rondreizen? Veel plezier in elk geval.
groetjes,
Yvonne

Naam rudi
Datum 27-06-2007 18:05:28

Hi Jenny

Wat is het stil (oa op het forum van www.aroundtheglobe.nl) als jij op reis bent
heb je het naar je zin? heb je de komodo trip al gemaakt?
Veel plezier daar en ik kijk uit naar je verhalen

groetjes Rudi

Reactie van Jenny

Ik kijk ook uit naar mijn verhalen

Naam Ruth & Rijk-Jan
Datum 18-06-2007 15:31:41

He Jenny!
Niet meer gelukt.. we zijn 3 dagen op Nusa Lembongan gebleven en nog 1 dagje shoppen in Kuta (alsof we daar niet al genoeg geweest waren, nu ben ik het echt zat.. ). Vanochtend geland op Schiphol en nu alweer een werkdagje achter de rug. Weg honeymoon! Maar we zullen nog lang nagenieten. Er staan nu een paar fotootjes op de weblog, en er zullen nog wel een paar volgen tzt. veel plezier nog! groetjes, R&R

Reactie van Jenny

Hoihoi,

Ik heb jullie foto's gezien. Mocht ik ooit nog een keer trouwen...

Ik ben inmiddels ook weer aan het werk. Wat gaat dat snel!!! Moet alleen nog ff de tijd nemen om de site te updaten.

Groet,

Jenny

Naam Jan en Andre
Datum 05-06-2007 18:06:09

He Jenny,

We zijn weer veilig in huis, en ook al weer aan het werk. 3 weken is toch wel kort hoor, haha.

Ik heb je net een mail gestuurd, het verhaal over de gevangenis in Bangkok. We hebben 2 pogingen gadaan om iemand te bezoeken, niet gelukt maar misschien wel nieuwe info. Kijk je mail maar eens.

Groet J * A

Reactie van Jenny

Goed dat jullie het toch geprobeerd hebben en jammer dat het niet gelukt is! Ik kreeg afgelopen week een mailtje van Adriaan, zijn gezondheid gaat nog steeds achteruit....

Hij heeft mijn pakket iig ontvangen en dat van jullie vast ook.

Ik ga nu snel naar bedje, even snel slaapjes doen en dan naar Indonesie

Groet,

Jenny

Naam Manik
Datum 02-06-2007 11:58:14

Hoi Jenny
bedankt voor je berichtjes. Ik denk dat we elkaar net mislopen. Ga namelijk dinsdag naar lombok en vandaar uit naar Bandung. Misschien dat ik over een maand even terug kom op bali om iedereen weer te zien.
I ll let you know!
fijne reis en succes
Manik

Naam Maartje
Datum 02-06-2007 06:24:42

Hoi Jenny,
Dat van die 'tanpa gula' waren we gelukkig al achter! Hoe heb je onze site eigenlijk gevonden? En ben je in Semarang geweest? Misschien heb je nog goede ideeen waar we naar toe moeten gaan. Na twee weken hebben we het grootste deel al gezien... Succes met je volgende reis.
Groeten Maartje

Reactie van Jenny

Hoi Maartje,

Ik ben maar heel kort in Semarang geweest, ik kan je weinig over de stad vertellen. Maar een uitstapje naar Yogya/Dieng/Borobudur/Prambanan enz zijn echte aanaders!!!! Op http://www.outofasia.nl/set.php?cid=150 staan mijn verslagen van vorig jaar, op http://www.ikreis.net die van 2001.

Kijk voor tourtjes ook eens op http://www.dejavato.com. Stichting van een vriend van me. Inkomsten uit tourisme worden gebruikt om scholing van jonge Indonesiers te bekostigen. Een goed project lijkt me.

Groet,

Jenny

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende