Terug naar outofasia Bericht schrijven
Bericht 117 t/m 136 van 176
Naam Sepp en Willeke
Datum 22-01-2007 10:24:08

Hey Jenny,

Nogmaals bedankt voor je reactie in ons gastenboek! We hadden je in NL al een poosje gevolgd en weten dat je al aardig wat ervaring hebt! En dat is natuurlijk handig! Want we willen naar Myanmar, de visas zijn al in de maak. Maar daarna? geen idee. Misschien kun je ons wat vertellen over de do's en don'ts!

Bedankt

Wiseopreis.nl

Naam Kirstin
Datum 21-01-2007 11:14:33

Hai Jenny!

Bedankt voor je tips op de backpackers-site! Ik heb er zeker wat aan. Ik ga ze bezoeken in maart. Ik kijk ernaar uit. Ik ga trouwens 1 februarie eerst nog naar Cambodja en half maart naar Kuala Lumpur en dan door naar Bali. Heb je misschien nog tips voor die landen? En laatste vraag; weet je of je op Bali ook kan zeilen of een meerdaagse trip op een boot kan doen? Alvast heel erg bedankt. Enne, hele leuke site!

Groetjes Kirstin (uit Den Haag, maar op het moment studerende in Bangkok)
PS Wat vond je van Bangladesh??

Reactie van Jenny

Hoi Kirstin,

Mocht je tijd overhebben in BKK, overweeg eens een bezoekje aan een gevangene: Homepage

In Cambodja is Angkor Wat absoluut de moeite waard. Ik heb een pas voor een week genomen, duur, maar dan kun je ook de minder bezochte tempels zien. Phnom Phen vond ik minder, maar ik hou niet zo van grote steden. De Killing Fields zijn echter heel interessant! Ook is Kratie de moeite waard met z'n zoetwaterdolfijnen en de hobbelweg erheen. Zie mijn site voor meer details.

In Kuala Lumpur moet je zeker de Petronas Towers (zorg dat je er voor 8en bent!!!) en de KL tower op (eind middag, zie je zowel KL bij dag als bij nacht). Zie Homepage .

Op Bali kan je zeilen, maar goedkoop is het niet. Made kan je wel helpen, Homepage . Je kan ook een meerdaagse trip van Bali/Lombok naar Komodo overwegen, da's goedkoper.

Heel veel plezier,

Jenny

Naam Remi Brandt
Datum 15-01-2007 19:06:45

hallo ik heb even ront gekeken en dat beviel me heel erg echt mooi gemaakt! zou je ook eens wat in mijn gastenboek willen zetten?
Homepage

ik hoop van wel groetjes
Remi brandt
***********-**********************
nog veel suk6 nog met je site!

Naam Suus
Datum 06-01-2007 14:06:19

Hey Jenny! Leuke site heb je! Hoe bevalt het weer terug in Nederland? Wij moeten over 5 weken ook terug, maar we hebben nog helemaal geen zin. Maar ja, ook ons geld raakt een beetje op. Voor het moment zijn we nog ff aan het genieten van Bali. Weet jij misschien of ze in het noorden ook nog leuke witte stranden hebben??

Groetjes Suus & Niels
Homepage

ps. We vinden het hartstikke leuk als je een link plaats van onze site!

Naam Jan en André
Datum 06-01-2007 11:16:34

Welkom thuis Jenny,

Wij hebben regelmatig (uit)gekeken naar de nieuwe verhalen uit Tajen. Het zal wel weer wennen zijn hier in Nederland, maar wij weten zeker dat je vaak zult terugdenken aan de mooie tijd op Bali

Groeten van Jan en André

Reactie van Jenny

Hoi Jan en Andre,

Nederland is zeker weer wennen, ja. Het verschil in klimaat, religie, cultuur, mentaliteit en taal, het hakt er allemaal in...

Ik mis Bali ontzettend, nu al, ondanks dat ik best een intensief mail- en SMS contact heb met vrienden daar. Ik ben dan ook zeker van plan om over niet al te lange tijd terug te gaan.

Wordt weer vervolgd dus

Jenny

Naam Frank en Jessica
Datum 26-12-2006 04:46:22

Ha die Jenny!
We wensen je een hele goede reis naar Nederland en natuurlijk heel veel succes en plezier met je nieuwe baan!
Groetjes, Frank en Jessica

Naam adabella
Datum 25-12-2006 16:54:51

Ha Jen,

Geniet nog even van de aller laaste lootjes, en heel fijne feeestdagen daar. Ik hoop je snel weer te zien!

Bella x

Naam Petra
Datum 17-12-2006 19:31:16

Hallo Jenny,
Leuk om je Galungan belevenissen te lezen en ik ben benieuwd naar je eigen Balinese kledij!
Veel plezier nog de laatste 1,5 week en alvast een gelukkig, gezond en reislustig 2007 toegewenst.
groetjes Petra

Reactie van Jenny

Hetzelfde voor jou/jullie!

Nog maar een paar dagen, dan vlieg ik naar NL. Maar eerst nog een dagje BKK. Raar maar waar. Wennen. Komt goed.

Jenny

Naam Eef Dijstra
Datum 26-11-2006 12:34:50

Hoi Jenny,

Leuke site heb je. Ik neem contact met je op begin Januari. Doe de groeten daar aan Sudarta, john en Judyta.
Groet,
Eef

Reactie van Jenny

Hoi Eef,

Lijkt me een goed idee om lekker foto's kijken als ik terug in NL ben. Ik zal iedereen de groeten van je doen, tidak apa-apa.

Leuk nieuwtje: ik begonnen met lesgeven op een nieuwe school, in Yeh Gangga om precies te zijn! Dus als je weer eens in de buurt bent

Jenny

Naam Kerstin
Datum 14-11-2006 07:21:53

Hi Jenny,
Heerlijk je verhalen weer gelezen gisteravond ja het kriebelt bij mij ook weer hoor! Nog maar even en je bent weer terug time flies... en dat gaat alleen maar harder geloof mij maar! In NL kom je maar snel weer eten en weer foto's en verhalen ... even wegdromen.
Toedeloe ik verwijs te pas en te onpas mensen naar je webpagina, Kerstin

Reactie van Jenny

Hoi Kerstin,

Nederland komt inderdaad heeeeeel snel dichter bij.... Bijna twee maanden hier alweer, volgende week naar de ambassade om mijn visum te verlengen. Ben benieuwd hoe dat of gaat lopen.

Maar ik kom in januari zeker langs!

Jenny

Naam Frank en Jessica
Datum 12-11-2006 03:30:54

Hoi Jenny! Wat een ontzettend leuke verhalen, je hebt het zo te lezen echt heel goed naar je zin... over een tijdje toch weer terug naar NL ? Helaas gaan we niet meer naar Indonesie, we zitten nu in het proces van het aanvragen van een woonvisum voor Nieuw Zeeland. En we zijn hard aan het solliciteren, heel raar na zoveel maanden vrijheid blijheid.
Heel veel succes en plezier met lesgeven,
Frank en Jessica

Reactie van Jenny

Hoihoi,

Ja, ik ga terug naar NL, per 1-1 ga ik daar weer aan het werk. Cari uang, ofwel geld verdienen

Vooralsnog heb ik het hier prima naar mijn zin, ondanks dat het reis/vakantiegevoel inmiddels compleet ontbreekt. Vijf dagen per week werken in het dorp en in de weekenden mijn eigen ding doen, zoals mijn nieuwe aanstelling in NL regelen, tickets naar huis en binnenkort de verlenging van mijn Indo-visum...

Jenny

Naam Jan en Andre
Datum 31-10-2006 13:09:51

Dag Jenny,

Leuk dat je eindelijk in Tajen bent. Ook wij hebben hier mooie herinneringen aan. Eigenlijk missen wij Indonesia heel erg, dus misschien gaan wij er volgend jaar weer naartoe.

Keep up the good work!

Reactie van Jenny

Hoi Jan en Andre,

Tajen is geweldig! Zou het hier nog heel lang vol kunnen houden...

Jenny

Naam Nicole
Datum 26-10-2006 14:31:05

He Jenny,

Goed te lezen dat je Nederland wederom verlaten hebt! Go for it!! Zelf vertrek ik 17-11 voor een maand richting West Afrika. Kijk er alweer enorm naar uit.

Tja Indonesie heeft wel echt je hart gestolen he. Je bent er vaker te vinden dan menig indonische man/vrouw welke in NL woont. Geniet er maar weer volop van want je weet... de tijd vliegt helaas voorbij!

Keep in touch girl!
Groetjes vanuit een zonnig! den bosch

Reactie van Jenny

Hoi Nicole,

Ben dit jaar meer in Indonesie geweest dan in NL, haha. Maar het bevalt prima, ook al is het hard werken op het moment.

Maar de mensen zijn lief, het zonnetje schijnt (bijna regenseizoen ) en het lesgeven is echt dankbaar werk.

Groet, Jenny

Naam Hilde
Datum 25-10-2006 16:10:46

Hoi Jenny, ik kwam op jouw site n.a.v. zoekopdracht: mobiele oogkliniek. Ik ben namelijk voor een stichting in Senegal bezig met plannen om een mobiele oogkliniek op te zetten in Senegal. Heb jij tips n.a.v. jouw werk? Of de naam/gegevens van een stichting die dat heeft gedaan daar? Of misschien een arts van daar of in nederland?

Groetjes van Hilde en alvast bedankt

Reactie van Jenny

Hoi Hilde,

Helaas was er geen arts in Nederland die het project ondersteunde, ik heb dus geen namen en adressen. De stichting die het project uitvoerde heeft vanwege corruptie (lang verhaal) alle contacten met een andere locale stichting verbroken. Gelukkig worden de Bengalen nog wel geholpen: verschillende artsen regelen en doen nu alles, al is er geen overkoepelende organisatie meer die dingen coordineerd. Sorry!

Succes met het opzetten van de oogkliniek in Senegal, ik hoop dat alles lukt want ik heb in Bangladesh gezien dat je zelfs met beperkte middelen heel veel mensen kan helpen!

Jenny

Naam Frank en Jessica
Datum 17-10-2006 02:03:18

Hoi Jenny!! Nog steeds op Java lekker aan het rondreizen of al aan het werk? We vinden het ontzettend leuk dat je je Out of Asia reloaded hebt, het is ineens heel raar als je iemand niet meer kan "volgen"! Wij zitten weer in Christchurch en zijn bezig om hier maar gewoon te blijven....duzzz lekker huisje zoeken en solliciteren ...brrr, da's lang geleden!
Heel veel plezier!
Frank en Jessica

Naam Mahina
Datum 13-10-2006 13:56:03

Hallo Jenny,

Mijn complimenten voor je site, en prachtige foto's overigens.
Ik lees graag reisverhalen over Indonesie, natuurlijk omdat ik er zelf reeds 6 keer naar toe ben geweest en het een tweede thuis is, maar ook omdat het bijzonder is om te lezen hoe anderen dit land ervaren.

Zelf ben ik van Molukse afkomst, mocht je ooit de Molukse eilanden bezoeken, dan hoop ik van je te horen.. ik kan het je van harte aanraden. Het is nog vrij van de toeristenmassa en heeft net als andere eilanden van de Archipel prachtige flora en fauna.

gr. Mahina

Reactie van Jenny

Hoi Mahina,

Ook ik heb hier inmiddels inmiddels een tweede thuis gevonden, maar daar op Bali. Touristen? Niet in het dorp waar ik zit... Daar spreekt men niemand Engels em zelfs Indonesisch is voor vele (mij inclusief!) een hele opgave.

Groet, Jenny

Naam willemijn
Datum 13-10-2006 08:33:12

Heej Jenny,
Wat leuk om eens een berichtje te ontvangen van een onbekend iemand
en ik kom zeker naar bali! ik denk zo rond de 2de week van november. lijkt me leuk om je daar te ontmoeten en te duiken. laat me ff weten waar je precies zit. groetjes willemijn

Reactie van Jenny

Hoi Willemijn,

Ik ga Engelse les geven in de omgeving van Tabanan, dat is in het midden van Bali. Geen plek om te duiken dus, dus laten we maar gewoon afspreken ergens waar wel water is. Van zaterdag tot dinsdag hoef ik niet voor de klas te staan, dus ben ik best wel flexibel.

Stuur maar een mail wanneer je weet waar je aankomt en waar je zou willen duiken. (Plaatsen waar ikzelf heen wil: Tulamben en Mangaraja, deze spots staan beide in de LP).

Jenny

Naam Jan peys
Datum 10-10-2006 13:12:46

grappig vind ik dit wel...mijn site in2asia en nu zit ik in outofasia te kijken. leuke site overgens...mijn compimenten

Naam rudi en jeroen
Datum 10-10-2006 11:24:21

hi Jenny
ten eerste gefeliciteerd met je baan!
dan geniet je denk ik wel extra op reis. Weten dat je hierna weer moet/mag afzien. Al kort het je reis wel in .;-(

heel veel succes met je schoolactiviteiten!
groetjes rudi en jeroen

Naam Petra
Datum 08-10-2006 21:43:22

Hallo Jenny,

Heel veel plezier op Bali en een goede reis! En voor daarna veel succes met je nieuwe baan maar eerst genieten op Bali. Wij zijn inmiddels weer terug van IJsland, echt een geweldig land met de meest uiteenlopende landschappen. Foto's volgen binnenkort weer op onze site.

groetjes enne, succes met je offertje


Petra

Reactie van Jenny

Hoi Petra,

Bedankt! Ga je me sponsoren voor een geslaagd offertje

Ik ben dit weekend naar de omgeving van Yogya geweest, de schade t.g.v. de aardbeving in sommige van de omliggende dorpen is enorm. Soms wel 90% van de huizen zijn met de grond gelijk gemaakt! De Prambanan kun je niet meer in, je kan alleen vanaf een soort plateau de tempels zien. De meeste torens lijken in tact te zijn, maarja, wanneer er geen instortingsgevaar zou zijn zou de zaak niet afgezet worden lijkt me... Ook Taman Sari (het waterpaleis) in Yogya zelf heeft aanzienlijke schade opgelopen...

Nog een uurtje, dan vlieg ik naar Bali

Salam dari Yogya,

Jenny

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende