Terug naar outofasia Bericht schrijven
Bericht 137 t/m 156 van 176
Naam Loes
Datum 01-06-2007 22:46:28

Hey Jenny,
toch weer naar IndonesiŽ? Volgens mij ken je dat land al op je duimpje. Leuk zeker, om de mensen die je daar kent weer te zien.
Je tip van de website van Hans was een goeie, en hopenlijk wordt de regel van familie snel weer veranderd.
Veel plezier weer op je volgende trip!

Groetjes vanuit Peru, Loes en Rob

ps: Zuid-Amerika is ook P R A C H T I G!!!

Naam Jessica en Frank
Datum 30-05-2007 22:24:11

Ha die Jenny, wat een verrassing om te lezen dat je weer naar Indonesie gaat ! Wat is dat toch dat als je eenmaal weer aan het werk bent, dant je dan weer graag weg wilt.... wij hebben na twee maandjes werken ook al weer zoiets van: Goh, half jaartje weg zou ook niet gek zijn?! Maar ja, soms moet er ook een boterham verdiend worden. We gaan zeker nog een keertje een lange reis maken, Zuid-Amerika en Afrika hebben we ook nog niet gezien.....Alvast een hele goede reis en veel plezier daar!
Groeten, Jessica en Frank

Naam Ruth en Rijk-Jan
Datum 30-05-2007 12:03:21

He Jenny!
Leuk je berichtje Je bent al bijna weer in Indonesie! We zouden graag een met je doen, maar ik vrees dat we elkaar precies gaan mislopen.. wij gaan waarschijnlijk rond 7 juni naar Labuan Bajo en moeten op 16 juni weer vertrekken uit Denpasar. Maar wie weet! We hebben nog even geen idee wat precies het schema gaat worden na de bruiloft namelijk.. heerlijk ad hoc allemaal.
groetjes, R&RJ

Reactie van Jenny

Leuk, die communicatie per gastenboek

We missen elkaar net op Flores, maar rond 15/16 juni zit ik nog op Bali. Waarschijnlijk omgeving Tanah Lot/Yeh Gangga. Laat maar weten als je in de buurt bent en zin hebt in een strandje ZONDER touristen!!!

Jenny

Naam Arjan & Marlou
Datum 29-05-2007 12:44:15

Hey Jenny,

Super dat je binnenkort weer naar Indonesie gaat! Heerlijk duiken en genieten van al het andere moois. Wij verwachten over 3 tot 4 weken in Indonesie te zijn. Waar precies weten we nog niet, maar mochten we in Flores belanden dan zullen we dat laten weten.

Met de blaar gaat het inmiddels wat beter. Planning is nu om de AOW in Maleis Borneo (Pulau Sipadan) te doen. Zeker niet vervelend aangezien het in de top10 van 's werelds mooiste duikplaatsen staat..

Geniet nog van alle voorpret!

Groetjes,
Arjan en Marlou
Homepage

Naam Petra
Datum 28-05-2007 16:11:08

Hoi Jenny,
Ja, Tibet was echt helemaal geweldig.
De Tibetanen zijn zulke lieve mensen, de landschappen zijn adembenemend mooi en het boeddhisme is indrukwekkend. Helaas merk je wel duidelijk dat Tibet een bezet land....

Ik wens je veel plezier in Indonesie, geniet ervan maar dat komt vast wel goed!

groetjes Petra

Reactie van Jenny

Hoi Petra,

Nog maar 10 daagjes

Maar genieten moet lukken. Weer een nieuw stukje zien van dit prachtland, geweldig. Maar ook terug naar mijn gastgezin, iets waar ik heel erg naar uitkijk. Bovendien vind ik het ook speciaal om zo nauw betrokken te worden bij een Balinese bruiloft, om de paar dagen krijg ik wel weer een update van Made. Om nog maar te zwijgen van alle ceremonies rondom de dag zelf waarvoor ik uitgenodigd ben...

Verhalen en foto's volgen, je kent me inmiddels

Jenny

Naam Job en Janny
Datum 23-05-2007 07:44:20

Hoi Jenny,

Ja, Bangladesh was mega interessant om mee te maken, een prachtig land. Vooral ook omdat het nog zo puur is. Wel jammer dat we maar 2 weken hadden, vrijwilligerswerk had me geweldig geleken! Dan maak je alles toch weer van een heel andere kant mee. Ongelooflijk gastvrije mensen die Bengalen.

Veel plezier in IndonesiŽ. Wij zijn van ook van plan naar IndonesiŽ te gaan deze reis, maar dat duurt nog wel even voordat we daar zijn. Leuk om via jouw verhalen vast een voorproefje te kunnen krijgen.

Groetjes,
Job en Janny

Homepage

Naam Suus-An
Datum 19-05-2007 09:00:32

Hoi Jenny,

Je gaat weer op pad? Je bent wel veel in mijn 'vaderland' ťh? Dan moet je zeker ff naar de Pasar Malam gaan in Den Haag, wel zuper commercieel maar de sfeer en de lekkere hapjes en drankjes maken het weer helemaal goed!
Ik heb over je site gesurft en gelezen dat de Thaise gevangenis indruk op je hebt gemaakt, ikzelf ben in Peru/Lima op bezoek bij Nederlandse gevangenen geweest. Ook indrukwekkend.
Anyhoe.
Welk type onderwatercamera heb jij gekocht? Ik heb vanochtend via Internet 1 besteld en die wil ik idd in IsraŽl gaan gebruiken, Eilat schijnt 'n mooie duiklocatie te zijn!
Anyhoe.
Selemat pagi en tot horens weer,

Suus-An

Reactie van Jenny

Ik denk dat ALLE gevangenissen indruk op IEDEREEN maken, niet? Welicht nog wel het meeste wanneer je hoort hoe gevangenen in Nederland wonen...

Moet bekennen dat ik alweer op de pasar malam geweest ben. Inderdaad commercieel, hoge entree, maar wel leuk!

Als onderwatercamera heb ik een Casio EX-Z700 gekocht (7.2 MegaPixels) bij Homepage . Foto's zullen half juli wel online belanden, ff geduld nog

Groet,

Jenny

Naam Jenny
Datum 18-05-2007 19:00:38

Als extra reactie op de onderstaande berichtjes ff het volgende:

Hoewel alleen familieleden de Nederlanders in de Thaise gevangenis mogen bezoeken, zijn de Thai niet in staat te controleren wie er daadwerkelijk familie is. Wanneer je op het formulier invult dat je een neef of nicht bent, lukt het dus (soms) om binnen te komen. Zie ook Homepage

De grootste familie van Nederland!!!

En doe Adriaan de groeten van me

Groet,

Jenny

Naam Rinske & Joffrey
Datum 17-05-2007 17:23:12

Hoi Jenny,

Wat leuk dat je een bericht hebt achter gelaten in ons gastenboek! En natuurlijk mag je onze link op je website plaatsen, graag zelfs! Wel grappig, toen wij bezig waren met onze voorbereidingen hebben wij jouw site ook wel eens bekeken. Net als jij, wilden wij als we weer in Bangkok zijn de gevangenins bezoeken. Ik las alleen net in je gastenboek dat het niet meer mogelijk is. Verschrikkelijk dat ze de mensen daar nog meer afnemen. Maar we houden de toestand in de gaten via internet, misschien is het in juni weer veranderd. Laten we het hopen. Mocht dat het geval zijn, is er dan iemand waar we een berichtje o.i.d. van jou voor achter moeten laten?

Groetjes,
Jofrey en Rinske vanuit Cambodja

Reactie van Jenny

Linkje is geplaats, zo kan ik jullie tenminste in de gaten blijven houden

Mocht het jullie lukken om in de gevangenis te komen (als bezoeker), dan zou ik het fijn vinden wanneer jullie Adriaan de groeten van me zouden doen. En evt wat fruit en sigaretten voor hem zouden kunnen kopen...

Helaas kom ik binnenkort niet in BKK, dus ik kan niet uittesten of gevangenen echt geen bezoek meer kunnen krijgen. Ik heb de ambassade al gemaild, maar helaas krijg ik geen antwoord. Ik weet het dus niet. Maar mochten jullie een ochtend over hebben, probeer gewoon op bezoek te gaan. Een retour ticket naar Nothanburi per boot kost 26 bath p.p., het is een mooie tocht. Mocht je niet binnen komen, dan zou je wellicht in het winkeltje iets voor de gevangenen kunnen kopen, dan ben je tenminste hoe dan ook niet voor niks gegaan. (Bezoekuur was op dinsdag en donderdag.)

Zie ook: Homepage

Groet,

Jenny

Naam Jan en Andre
Datum 16-05-2007 08:01:15

He Jenny,

Bedankt voor je berichtje, te laat is hij nooit want we kunnen hem ook hier lezen.

We hopen dat je pakje bij Adriaan aankomt want de nieuwe directeur maakt het leven in de gevangenis er niet makkelijker op. Ook bezoek van buitenstaanders is geheel uit gesloten, alleen nog maar familie 2 per jaar. We wilden er ook naar toe, maar het lukt niet meer. Op dit moment is er ook een post boycot.

Vanavond vertrekken we naar Laos met de nachttrein, eerst naar Nong Khai en morgen naar Vientiane. Daarna zien we wel verder.


Groet uit een regenachtig Bangkok

J & A

Reactie van Jenny

Hoi Jan en Andre,

Internet in Thailand is idd wel goed geregeld... Redelijk snel en niet te duur

Hebben jullie nog geprobeerd langs te gaan in de gevangenis? Ik heb wel wat info via de site van Hans ( Homepage ) en diens webmaster, maar die kon de berichten die bevestigen. Van een algemeen postboycot had ik nog niks vernomen!

Naja, Rudi heeft iig mijn pakje verstuurd, laten we hopen dat het aankomt.

Enneh, hier regent het ook

Groet,

Jenny

Naam Carla
Datum 14-05-2007 20:06:16

Hoi Jenny,

Heb je site toegevoegd aan mijn favorieten zodat ik hem er weer snel bij kan pakken als ik verder ga met de voorbereidingen! Bedankt iig voor je tips en leuk idee van die sponsoring..hoe heb je dat precies gedaan? het geld gegeven aan het goede doel ofzo??

Groetjes,
Carla

Reactie van Jenny

Hoi Carla,

De goede doelen die ik gesponsord heb, zijn allemaal kleinschalige lokale projecten die ik onderweg ben tegen gekomen. Eten voor weeskinderen in Thailand, het dak voor een school in Cambodja, een klein extraatje voor Thaise gevangenen, enz.

Groet,

Jenny

Naam Rachel
Datum 12-05-2007 13:06:34

Hoi Jenny,

Bedankt voor je berichtjes op mijn site. Ik ben op dit moment in Phnom Penh. Ik heb er net een paar dagen Angkor tempels op zitten. Leuk om jouw indruk van de tempels te lezen. Ben het zeker met je eens over Bantei Srei; erg genoten van de rit er naar toe!

Ik neem je tip over Noord Laos mee!

Naam Geert
Datum 05-05-2007 15:37:43

leuk dat je vakantie gesponsord wordt ,, maar denk je dat het werk dat je doet werkelijk iets toevoegd aan de problemen of opleiding aldaar ,, ik mis een beetje de echte helpende hand ,, kanchanaburi geinig ben ik ook geweest ,, heb met verbazing naar de eenderde nederlandse oorlogsgraven gekeken .. en voor de rest dat tourisme gedoe weer .. sorry ,..
wat heb je gesponsord op die school tegen de grens ? of gaat het echt alleen om de vakantie en hebben zij jou vakantie in dat river view resort betaald ? zie hier veel mensen komen en gaan en de meesten komen puur als tourist ..
wat ik niet als WERK zie ...

Reactie van Jenny

Hoe sceptisch maar weer...

Zoals ik al schreef op mijn sponsorpagina: "...niet Jenny in persoon, maar een goed doel waar ik me voor in wil zetten! mijn reisje betaal ik uiteraard zelf."

Jammer dat je me niet vertrouwd, gelukkig zijn er genoeg anderen die dit wel gedaan hebben!

Het is me niet duidelijk waarom je Sangklaburi met Kanchanaburi vergelijkt. Deze steden liggen 6-7 uur bussen uit elkaar en zijn totaal verschillende werelden! In Sangklaburi is geen tourist te zien, laat staan een resort... Wat ik daar gesponsord heb? Ik heb geld achtergelaten om 10 kinderen van het weeshuis een maand van eten te voorzien. En ik heb een week voor de klas gestaan. Dat is niet lang, dat geef ik toe, maar dat was lang genoeg een zieke docent te vervangen.

Voegt dit alles iets toe? Misschien is mijn bijdrage een druppel op een gloeiende plaat maar alle beetjes helpen. Als jij echter betere suggesties hebt, laat het vooral weten! Want dat mis ik een beetje in je berichtje.

Naam Jan en Andrť
Datum 22-03-2007 22:14:09

Dag Jenny,

We lezen dat je promotie gemaakt hebt bij Indah Education.

Heerlijk dat je weer naar Indonesie gaat. In het uiterste westen van Flores in het plaatsje Labuan Bajo kan je prachtig duiken in het Komodo NP. Vooral de duikstek batu bolong is erg spectaculair (zie het verslag op onze wereldreis). Als goede tip voor een duiksschool kunnen wij je Reefseekers aanbevelen, het zijn erg kundige mensen met veel kennis van de onderwaterwereld. Hotel Gardene kunnen wij je ook aanraden, maar zorg wel dat je een hutje bovenaan krijgt voor een geweldig uitzicht .

Wij gaan binnenkort 3 weken Thailand weer onveilig maken. Wij missen Azie verschrikkelijk.

Groeten van Jan en Andrť

Reactie van Jenny

Hoi wereldontdekkers,

Vrijwilligerswerk doen voor Indah is leuk, maar het trekt me soms wel in een spagaat... Mensen plaatsen op projecten waar ik zelf zou willen zitten. Heimwee. (Nee, ik ben niet jarloers, zo erg is het nu ook weer niet.) Mailtjes van vrienden en dorpsgenoten dat ze me missen. Ik hen ook. Maar gelukkig is er Skype en kan ik iedereen regelmatig bellen. En gelukkig heb ik de (financiele) mogelijkheid om snel weer terug te gaan.

Groet,

Jenny

Naam Rachel Bosman
Datum 06-03-2007 21:04:24

Hallo Jenny,

Ik ben op je website gekomen via Jan Schipper. Ik heb met veel plezier je reisverhalen gelezen.
Ik ga zelf volgende week voor 3,5 maand naar Zuid-oost Azie (Thailand, Laos en Cambodja). In Noord-Thailand ga ik eerst 4 weken vrijwilligerswerk doen. Ik las dat jij dat ook hebt gedaan!
Door het bekijken van de foto's heb ik nog meer zin gekregen om te vertrekken. Ik heb in elk geval veel tips opgedaan via je site!

Groetjes, Rachel

Naam Marline
Datum 28-02-2007 16:44:56

Heey Jenny,
Bedankt voor je berichtje.. Dit jaar gaat inderdaad erg snel (jammergenoeg) Ik zou ook wel graag een keer naar Indonesie willen!
Veel succes nog met alles,
Groetjes Marline

Naam Nicole
Datum 19-02-2007 09:05:08

He Jenny,
Weer even geleden maar er is dan ook genoeg gebeurd hier. Ben een maandje in West Afrika geweest en nu druk bezig met de voorbereidingen voor een tripje naar ZA. Ik hoop min. 6 mnd te kunnen gaan genieten.
Zo te lezen ben jij ook weer druk aan het sparen voor de volgende reis. tja het virus is niet uit te bannen he. Hopelijk ben je weer wat gewend in NL. Valt vaak tegen. Maar mocht je nog eens in de buurt zijn voor juni je bent altijd meer dan welkom!!
Liefs Nicole

Reactie van Jenny

Hoi Nicole,

Zuid-Amerika en Afrika, hmmm, daar wil ik ook wel heen! Maar ach, dat komt wel een keer...

Deze zomer (juni) ga ik weer terug naar Indonesie. Een vriend gaat trouwen, dus tja, ik moet wel

Groet, Jenny

Naam Harmke
Datum 02-02-2007 14:11:44

hee jenny,

Ik zag je link staan op wereldwijzer, en ik dacht ik neem eens een kijkje. Echt superleuk! al die verhalen en foto's. ik heb nog niet alles bekeken en gelezen,maar dat komt nog wel, aangezien ik met 2 gebroken polsen thuis zit (ongelukje gehad in australie, was niet volgens planning, zou eigenlijk nu in NZ horen te zitten). ik wou gewoon even zeggen dat ik het erg tof vind allemaal! kan ik weer even wegdromen naar de andere kant van de wereld! gracias

grz Harmke

Reactie van Jenny

Hoihoi,

Hopelijk gaat het inmiddels weer wat beter met je polsen, wat een pech zeg!

Maar ik herken je opmerking volledig, ik vind het ook heerlijk om op een verloren moment even lekker weg te dromen bij de website van een ander. Soms om te genieten van plaatsen die ik reeds heb gezien, maar soms ook om nieuwe plannen te smeden. Ach, zo blijf je bezig.... Zolang het maar niet alleen bij dromen blijft, dromen zijn er om te vervullen, toch?

Groet,

Jenny

Naam Marina Snaaijer
Datum 22-01-2007 18:01:49

Hallo Jenny,

Ik vind het ook erg jammer dat je weer thuis bent, omdat ik nu je enthousiaste verhalen moet missen. Van begin tot het eind heb ik ze allemaal gelezen. Reizen is heerlijk en alles zelf uitzoeken is extra spannend, je hebt zo veel meer kontakt met de bevolking. Mijn man en ik zijn wat minder avontuurlijk wat Azie e.d. betreft maar met de caravan maken we wel Europa onveilig en naar Azie gaan we met een betrokken reisorganisatie. (Volgende week gaan we naar de Molukken). Wij vinden het overal interessant maar willen toch alleen in Nederland wonen! Veel succes met je werk en studie en ik hou je site nog even in de gaten tot de volgende reis.
P.S. Je foto's zijn ook prachtig!
Marina

Reactie van Jenny

Bedankt voor je leuke reactie! Tja, wonen in Nederland is voor mij beslist geen vereiste (meer), er zijn zat andere plekjes waar ik me zou kunnen aarden.

Desalnietemin ben ik blij met mijn nieuwe appartement in Utrecht: eindelijk weer eens een plekje echt voor mezelf! Wat niet wegneemt dat ik mijn vrienden en familie op Bali erg mis. Maar goed, over een paar maandjes ga ik terug. Wellicht reis ik door naar het oosten, maar misschien blijf ik wel op Bali hangen. Ik weet het niet. Maar reismoe ben ik zeker nog niet!

Groet, Jenny

Naam Abbe Dijkstra
Datum 22-01-2007 15:31:47

Hoi Jenny,
Ik las je berichtje in ons gastenboek, en natuurlijk mag je een link plaatsen, leuk zelfs! Ons adres is Homepage . Ik zag op jouw site dat jij ook al aardig wegwijs bent in de wereld van 'buiten Nederland'!

Groetjes, Abbe, Syl en Loeki.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende